over ZigZagZoom Magazine

Hét naaimagazine voor kinderen

Speciaal voor jou is er een leuk en leerzaam naaimagazine, waarmee jij kunt leren naaien met de naaimachine én met naald en draad! In duidelijke stappen leer je om de naaimachine te bedienen en zelf jouw eigen creaties te naaien. Je vindt in elke editie een mix van leuke naaiprojecten.. Zo kun je zachte knuffels, kussens maken, maar ook jouw favoriete kledingstuk en leuke cadeautjes. Of een super hippe tas en andere accessoires. Hoe gaaf is dat?

ZigZagZoom magazine is geschikt voor jongens en meisjes van 9 tot 12 jaar, maar creatieve kinderen die jonger zijn, kunnen met een beetje hulp van mama of papa ook veel plezier beleven aan het tijdschrift.

Kies snel je favoriete editie en leer te werken met de naaimachine!

Handleidingen speciaal gemaakt voor kinderenHandleidingen ZigZagZoom

In elke editie staat een duidelijke handleiding om jou te leren werken op de naaimachine. In verschillende lessen leer je hoe je de patronen van het patronenblad overneemt, ze op de stof moet spelden en uitknippen. Alle moeilijke woorden over naaien worden uitgelegd in een woordenlijstje.

De patronen voor kleding staan in 7 maten (maat 134 t/m 170) op het patronenblad! Een handig schema helpt je bij het kiezen van de goede maat.

De werkbeschrijvingen zijn speciaal voor kinderen geschreven met veel afbeeldingen. Met de extra tips van Daantje gaat het je vast lukken.

Heb je er al zin in? Gaat het al kriebelen?

Bestel snel het magazine zodat je aan de slag kunt!

© 2021 - 2024 ZigZagZoommagazine | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel